tirsdag 6. mai 2008

Kurs i kaffefilterkort og posekort

Tusen takk for hyggelig kurskveld damer! Jeg har virkelig storkost meg :-)
Vi har laget to kort i kveld; et kaffefilterkort og et posekort.

Posekort


Kortet er laget av en gråpapirpose som er kalket for å få et "slitt preg". Inni posen er det festet et stykke kartong i størrelse 11 x 22 cm. Forsiden er pyntet med grønn kartong og mønsterpapir som er "rubbet" i kantene og dratt over med stempelpute, samt at det er pyntet med en del av en side fra en gammel bok og blomst som er festet med brads. Stemplene er fra Art Impression og er malt med Distress Ink. Baksiden er pyntet med samme kartong og mønsterpapir som forsiden.


Kaffefilterkort

Kortet er laget av et ubleket kaffefilter hvor det er festet kartong på baksiden for å gi det mer hold. Filteret og pyntepapiret er svertetmed Distress Ink Tea Dye. Kortet er pyntet med et gammelt bilde, pynteserviett som er svertet med kalk, tag, blomst og en del av en side fra en gammel bok. I høyre side er det stukket 2 hull hvor det er dratt hyssing igjennom som er knyttet i sløyfe.

Tagen som er lagt inni kortet er av samme mønsterpapir som er brukt som pynt på forsiden. Stempelet er fra Norsk Stempelblad og øverst er det laget hull med hullemaskin og det er tredd en bit hyssing og blonde igjennom som er knytt sammen.

1 kommentar:

Carina sa...

Så nydelig kaffefilter kort du har laget. Lekre farger :-) Ellers så var det veldig mye annet fint her også... Skal legge link til siden din i bloggen min :-)
Ha en fortsatt fin pinse helg.
Carina