onsdag 14. mai 2008

Utfordring

Gratulerer som DT-medlem hos Papirgleder Kristine, og lykke til med utfordringene du får der fremover!!

Siden jeg elsker å lage posekort kunne jeg jo ikke unngå å ta utfordringen din :-)
Jeg har laget et posekort til "en engel av en konfirmant".
Det er litt "høyde" i kortet siden endel av pynten er festet med 3d-puter, det var derfor ikke så enkelt å få fram alle detaljer når jeg scannet kortet.

Kortet er på forsiden pyntet med utklipp av en engel fra ett av de nye mønsterpapirene til 3ndypaper.no, en bit fra en gammel bok (Robinson Crusoe fra 1920), engelcharms i bronsjefarge, tag med hyssing knyttet i sløyfe, stoffhjerte, sarte blomster festet med brads og en gammel heklebrikke festet med et stor brad formet som en blomst. Poseåpningen er på høyre side av kortet, og der er det plass til å legge inn en pengegave til konfirmanten.
Baksiden er pyntet med en papirserviett, utklipp fra mønsterpapir fra 3ndypaper.no hvor jeg har stemplet "håndlagetstempelet" mitt, en bånd i bronsjefarget og det blåstripete mønsterpapiret er også fra samme serien hos 3ndydesign.no.3 kommentarer:

Kristine sa...

åååå Heidi! Tusen takk for at du er med på utfordringen min! Og dette var et utrolig flott posekort. Den engelen var jo bare så sjarmerende! Heldig konfirmant som får dette kortet!
Takk for at du er med!
Og husk at du får en ekstra lapp i hatten hvis du legger kortet inn i papirgleder sitt galleri!
Klem fra Kristine=)

LENAs sa...

Så flott posekort du har laget, så mange sjarmerende detaljer! Elsker de nye arkene fra 3ndy paper ja, virkelig flotte!

madebyjulia sa...

kortene dine er noe av det flotteste jeg har sett:):)