mandag 16. februar 2009

Mine første LOer

Dette er et prosjekt som jeg har "gått svanger" med lenge, men ikke helt har tørt å begi meg ut i ... nemlig å scrappe LOer :-) I denne scrappeverdenen så er det vel mange av dere som nå trekker på smilebåndet, men LOene er jo så mye større og skumlere enn kortene..hehe

Sist lørdag var jeg på hyggelig treff på Happy Hobby på Gjøvik, og ankom med bilder av ungene i scrappeveske med en klar stragegi om at nå skulle jeg begynne... og jeg ble helt ferdig med 2, og nesten ferdig med den 3.

Meningen er å lage et album som Charlotte skal få i konfirmasjonsgave, og da må jo selvsagt storebror også få sitt eget album.. i en meget forsinketkonfirmasjonsgave :-))

Her er Charlotte som baby, ca. 4. mnd. gammel (nå er hun 15 år)Og dette er André som baby, ca. 7 mnd. gammel (han er nå nesten 19)

8 kommentarer:

pia iris sa...

hvis dette er dine 2 første LOer så må jeg si jeg gleder meg til å se hva du kommer til å lage fremover, for disse to var virkelig flotte.

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempeflott!.. Er dette dine første?.. Jeg håper å få begynt med bildescrapping snart, jeg også - bare tida strekker til!..

Gratulerer som blogcandyvinner ett eller annet sted, forresten! - jeg husker å ha sett navnet ditt nylig utpekt som vinner noe sted! :)

Ha ei fin uke. :)

Aina sa...

Kan ikke skjønne at dette var noe å grue seg for. Utrolig lekkert!
Du har nok dette i fingrene også du, så du kan trygt fortsette :O)

Eva Helen sa...

Sååå nydelig og ikke minst så søt gutt!Kjempe flott laget.

Camilla sa...

Kjempefine! Man kan se at du har drevet med kort, du er jo superflink! De har noe "kortaktig" over seg, LOene, på en absolutt positiv måte altså! :)

Kjeruben sa...

Ja det vises jo at du har lang erfaring med scrapping da! Du er KJEMPEDYKTIG!!!!
Lillekjeruben skal også få album til konfirmasjonen så her er berre å henge i ;-) Treff på torsdag gir jo god anledning til å komme i gang.... er jo ikkje lenge til... :-S

Anonym sa...

så fine! Men for en uinvidd i temaet: hvorfor kalles de LO og ikke fotoalbum?

Sosa sa...

De LO-ene dine ble jo kjempeflotte og virkelig lekre! :)