mandag 4. mai 2009

Mgame april

For første gang har jeg deltatt i Mgame på Minneriket. Dette er en månedlig konkurranse hvor man kan løse inntil 7 oppgaver. Her er noen av LOene jeg laget til konkurransen.Skolebilde av André fra Tokyo, hvor vi bodde fra 1997 til 2001.
Han gikk på internasjonal skole hvor de brukte skoleuniform, og jeg fant igjen en telefonliste fra skolen hvor det var reklame for skredderen som sydde uniformene.
Jeg har brukt mønsterpapir fra Basic Grey, bølgepapp som er malt med Gesso, Thickers og reklamen er sydd på med sikksakksøm.Hjemme i Norge på sommerferie. André vasker bil for å tjene lommepenger.
Mønsterark fra ukjent produsent, Thickers og klistremerkebokstaver fra MM.Her er André 4 år, og allerede svært så sjarmerende :-)
Utfordringen her var å bruke knapper, så jeg fant fram et utvalg av gamle knapper som passet i fargen til LOen. Teksten er skjært ut med Slice.Charlotte på tur til Legoland den sommeren hun var 2 1/2 år.
Utfordringen var å bruke garn på LOen, og jeg har sydd korsting med rødt ullgarn.André som konfirmant i 2005 sammen med sin far utenfor Rådhuset i Oslo.
Papir fra Basic Grey, bildet er festet på rød kartong for å lage en ramme og blomsterpynten er en blanding av ferdigkjøpte blomster og blomster som er stanset ut med punch.Skolebilde av Charlotte fra 8. klasse.
Mønsterark fra ukjent produsent, Thickers, grønt bånd kjøpt i syforretning på Grønland i Oslo, rosa tyll og blomster fra div. produsenter.

2 kommentarer:

Hilde sa...

Wow, så mange flotte Loer du har laget her...
Likte veldig godt konfirmant-loen av Charlotte....

Pia sa...

wow så nydelige layouts, smukke og enkle og alligevel med fine og mange detaljer