lørdag 22. august 2009

Høstsesongens første kurs

Et klart tegn på at sommerferien er over, og at høsten er i anmarsj, er at kurssesongen har startet. I går hadde jeg kurs i kortlaging i vintage stil for en gjeng herlige damer på Frogner i Akershus.

Vi laget to kort, et vintagekort i str. 6 x 6" og et konvoluttkort.Konvoluttkortet er laget med papir fra Graphic 45. Blondekantene er stanset ut med Fiskars bordpunch i kremgul Bazill. Samme kartongen er også brukt til den store blomsten, teksten og kortet som ligger inni kovolutten. Jeg har brukt svart tyll som bånd til å knyte sammen kortet. Tekststempelet kommer fra North Star Stamps.Dette kortet har kremhvit Bazill i bunn og er pyntet med bølgepapp som har fått et strøk med Gesso og er svertet med Distress Ink Vintage Photo. Mønsterpapiret kommer fra Cosmo Cricket. Bildet er fra internett, og teksten fra North Star Stamps.

Inni kortet har jeg festet en gråpapirpose hvor jeg har klippet et hull til å stikke inn en tag som er laget av samme mønsterpapiret som på forsiden av kortet. Åpningen til posen ligger til høyre, og her er det mulig å legge inn et gavekort eller en pengegave.Tekststempelet på tagen kommer fra Norsk Stempelblad.

1 kommentar:

salige lavendel sa...

Du er fantastisk flink!!!Hadde blitt utrolig glad for å få et så vakkert kort, det hadde fått veggplass på flekken.