torsdag 3. september 2009

Filharmonica i krigen


Ja, heldigvis deltar jeg bare i scrappekrigen :-)
Scrappekrigen er en konkurranse på scrapping.no hvor det starter med 10 deltakere på hvert lag. Hver uke lages en LO etter visse kriterier, og de 2 deltakerne i hver gruppe som får færrest stemmer i avstemningen ryker ut. Jeg kom meg heldigvis helberget i gjennom første krig :-))

Forrige uke skulle vi lage en LO i fargene blå, svart og hvit og det skulle brukes metall på LOen.

Min LO har mørk blå Bazill i bunn og er pyntet med bølgepapp som har fått et strøk med Gesso og er svertet med Distress Ink. Grungeboard ornamentene fra Tim Holtz er malt med krakkeleringsmaling og er festet med brads som ser ut som skruer. Chipboard bokstavene er malt med svart Dabber og jeg har pyntet med hønsenetting, metallmålebånd og nøkkel fra Tim Holtz. Bildet er tatt av André i sommer.


Neste utfordring i krigen er å lage en LO i fargene grønt, blått, gult og rødt. Kun sort, hvitt og metallfarger er lov utenom. I tillegg skal LOen ha minst 10 stjerner og knapper. Og det er ikke lov til å bruke blomster. HJELP!!! Hvordan skal jeg klare dette??? Jeg som håpet på å få lage en LO i vintage stil ;-((

3 kommentarer:

Wenche sa...

En utrolig stilig LO! Så flink du er.... :)

Pia sa...

super nydeligt og cool layout

RitaK sa...

Det går nok bra tenker jeg :-) Og hvis du skulle ryke ut, får du trøste deg med at i denne "krigen" blir du iallefall ikke skutt, hehe...!