tirsdag 20. oktober 2009

Kreativ helg i Ski

Selv om kalenderen i forrige innlegg tok sin tid å lage, så rakk jeg da litt annet også i løpet av Ski-treffet :-)

Fredag kveld laget jeg denne LOen til konkurransen på treffet. Konkurransereglene var: lag en LO som hovedsakelig går i blått. Du skal bruke metall og maling og tema er "et spesielt øyeblikk".
Jeg scrappet et brudebilde av meg og mannen min... det må man vel kalle et spesielt øyeblikk :-) Mønsterpapir og Bazill i blåtoner og i tillegg har jeg brukt bølgepapp og gammelt noteark som er malt med Gesso.LOen er pyntet med silkeblomster som er festet med metallblomster. Og tro det eller ei, jeg fikk 2. plass i konkurransen *stolt* :-))Ett julekort ble det også tid til. Her har jeg brukt et helt nytt motiv fra North Star Stamps og stemplet det på akvarellpapir med brunt blekk. Mønsterpapirene og den gamle boksiden er sydd sammen med symaskin og kortet er pyntet med bånd og en snømanncharms.

Søndag ble det tid til å dekorere noen fyrstikkesker i shabby chic stil.
Jeg har brukt gammelt notepapir og malt det med Gesso før jeg har festet det rundt fyrstikkeskene. Kantene har jeg revet for å få et shabby uttrykk og så er de svertet med Distress Ink Vintage Photo. Eskene er pyntet med vintagebilder, blonder og blomster.


5 kommentarer:

RitaK sa...

Så kjempemye fint du har laget, jeg blir nesten stum av beundring!
Det julekortet var nydelig :-)

Sosa sa...

Så mye nydelig du fikk laget på treffet! :) Jeg har visst ikke landet etter helgen enda, så jeg får kanskje gjøre ferdig ting mens jeg enda er der opp :D
Ha en fin tirsdag :)

millamy sa...

Ja du var ganske så produktiv i helga...
Det var skikkelig gøy å hilse på dere alle.. Gleder meg til neste treff.

Gratulerer med seieren.. Følger deg nå, så jeg kan se fler av dine krumspring..

Helén sa...

Så mycket vackert du har gjort!!

mabaco sa...

It's beautiful!!
I love them!!