tirsdag 29. desember 2009

Mine favoritter i 2009

Stempelgal har plukket ut sine scrappefavoritter for 2009, og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Tar selvsagt den utfordringen. Det er artig å gå tilbake å se på hva man har laget i løpet av året. Enkelte ting husker man godt, andre ting har allerede gått helt i glemmeboken.


Starter med dette kortet jeg laget på bestilling for ei venninne. Jeg leverte det inn til en utfordring hos Kort-O-Mania, og jammen stakk jeg ikke avgårde med 1. plassen :-) 
Dette kortet laget jeg til et vennepar som hadde bygd seg nytt hus.


Et bursdagskort som jeg i forbifarten ikke husker hvem fikk. Laget av gråpapirpose og pyntet med masse stæsj. Motivstempelet er fra Sarah Kay malt med Distress Ink.Shabby Chic kalender som jeg laget på Ski-treffet i oktober. Hele kalenderen består av gråpapirposer som er bundet sammen med Bind-it-all. Kalenderen er pyntet til trengsel med gamle noter, vintagebilder, blonder og annet stæsj sydd fast med symaskin.Julekort med motiv fra North Stamps. Vant andreplassen i Kort-O-Mania på scrapping.no med dette kortet og det ble også vist på scrapwalken til Scrappehuset.En skikkelig sommerkort i sarte farger. Synes motivet på bildet er så herlig :-)


Noen LOer har det også blitt i løpet av året. Laget min første LO i vinter med tanke på å lage et album til datteren min som ble konfirmert i mai. Det ble både album til henne og til storebror :-)
Denne LOen leverte jeg til en konkurranse på Din Hobby og vant konkurransen :-) Bildet er av Charlotte på ferietur i Danmark sommeren hun var 3 år.En venninne av meg tok mange kule bilder av Charlotte i høst. Her har jeg brukt et av de på en LOen som jeg hadde med i Scrappeekspedisjonen på Glitter og Stas.En annen LO som jeg også bidro med i Scrappe-ekspedisjonen. Bilde fra bryllupet vårt sommeren 2007.Og til sist min vakre konfirmant som etterhvert skal tre inn i "voksenverden" :-) Lykke til på ferden!

Jeg sender Stempelgal sin utfordring videre til alle mine trofaste blogg-venner. Legg igjen en kommentar her så kommer jeg på besøk for å se hva dere har laget i løpet av 2009! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere har lagt igjen hos meg i løpet av året. Det har gitt meg masse inspirasjon!


8 kommentarer:

md sa...

WAOUHHHHHHHHHHH J 'ADORE Super réalisation
md

http://mdetsescreations.over-blog.com

MonaV sa...

Ja, her var det masse flott både av kort og LOer.
Gleder meg til å se hva neste år bringer:)

Lyst til å ta en titt på mine favoritter?

Pia sa...

flot kavalkade af de krative kort og layouts du i året løb har lavet, nydeligt udvalg. Ønsker dig et godt og kreativt nytår

Marit sa...

gurimalla...så mye lekkert du har laget. den albumsiden i hvitt med sort og rødt var helt utrolig flott. og det julekortet med snøjenta til Kari...så sart og vakker :) Veldig gøy å se en slik samling...vintagestilen er du bare så rågod på:)

Hilde sa...

Herlig!
Så flott at du tok utfordringen da!

Gleder meg til et nytt år med din inspirasjon og kreativitet!

Kristine sa...

Ååå så masse lekkert du har laget!
Den shabby chic kalenderen må være min absolutte favoritt!!
Gleder meg til å se hva du skal lage i 2010!
Nyttårsklemmer fra Kristine;)

Kristin sa...

Så utrolig lekre ting du har lagt ut her. Likte veldig godt det Juleglede-kortet ditt. Råfint!

papirdilla sa...

For noen utrolige kreasjoner! Du har en helt herlig stil, digger den!:) Tror det kortet du hadde først i rekka og kalenderen din er det jeg falt MEST for. er jo stadig innom her, da. Men ikke så flink til å legge igjen spor etter meg...*fy,fy*...

Ønsker deg alt godt for det nye året. Gleder meg til fortsettelsen her på bloggen din:)

Nyttårsklem,
Hanne

P.S. har lagt ut mine favoritter jeg også!