søndag 22. februar 2015

Ett Trykk 10 år - gjesteartist


Ett Trykk, Norges eneste "fagblad" for oss scrappere fyller 10 år! 
Gratulerer så mye!
Jeg har lest bladet nesten fra første utgivelse, og jeg blar stadig tilbake i gamle utgaver for å finne inspirasjon eller for å mimre litt.


Og mimret har jeg gjort nå også. Ett Trykk utordret alle som hadde vært gjesteartister gjennom disse 10 årene til å ta for seg en tidligere artikkel og la seg inspirere av den, og jeg har funnet inspirasjon i en artikkel om Valentine fra utgave 1/2010. Valentindagen, eller «alle hjerters dag» som den også kalles på norsk, markeres 14. februar og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Valentindagen er først og fremst viktig i engelskspråklige land og skikken med å sende Valentinkort, gjerne anonymt, oppsto allerede på 1700-tallet.


Mitt Valentinkort er laget med følgende materialer:
Papir: hvit Bazill, mønsterark fra Simple Stories og Bo Bunny, bølgepapp
Pynt: blondeserviett, osteklut, washitape, blonder, papirblomster, knapp og hjerte av blonde
Dies: Tim Holtz Edge dies, Sizzix hjerte dies og Spellbinders
Bildet er funnet på internet og teksten er skrevet på PC og printet ut på hvit kartong.

Jeg har sydd sikk-sakk søm rundt kantene på panelene og bildet med symaskin, rufset kantene på alle papirdelene og påført litt hvit Gesso. Kortet er festet sammen lag-på-lag med dobbeltsidig tape.


Min utfordring til Ett Trykk sine lesere er å lage et prosjekt med hjerter. Prosjektet ditt kan du levere her. Ønsker dere alle en strålende helg, og takk for at du tittet innom!


3 kommentarer:

Dortesjs sa...

super fint

Gitte sa...

Super smukt kort.

Sandra Mathis sa...

Kul att du bjöds in igen. Härliga lager på lager, jättefin bild och vackert dekorerat. Så snygg effekt med de röda blommorna mot det mörka.
Kram, Sandy
Owner & Operator @Live & Love Crafts